Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hét

2010.02.04

Hét

 

   Golyók süvítettek el a fülem mellett, a falba fúródtak, szétroncsolták a bútorokat, és hatalmas toll és porfelhőt vertek fel. Micsoda esztelenség!

   Az öreg biztonsági őr mocorogni kezdett a karjaimban. A lövöldözés okozta sokk miatt elájult, de most már kezdett magához térni, laposakat pillogott. Nem engedhettem meg, hogy felébredjen, ezért gyorsan belecsíptem ez ponton a nyakába, mire békésen elernyedt. Csak bezavart volna.

   Az ostoba bankrablók abbahagyták végre a tüzelést, és körülnéztek. De sehol sem találták az elméletben véres masszává lyuggatott testemet. Talán ha fölnéztek volna, de nem, egymást túlordítva lökdösődtek. Üvöltöttek a félelemtől és a bosszússágtól. Amatőrök…

   Gondoltam, nem várom meg, amíg észre vesznek.  Hangtalanul leereszkedtem mögöttük a földre, óvatosan lefektettem az őrt, aztán felegyenesedtem. Valószínűleg megérezhették, hogy valami nincs rendben, de mielőtt kiadhatták volna maguknak a parancsot, hogy megforduljanak és lőjenek, gyorsan megcsíptem mindegyik nyakát. Hát ez a mai nem az ő napjuk, az egyszer biztos.

   Ezek után felnyaláboltam szerencsétlen öreget, és kirohantam vele Türkizékhez. Mire feleszméltek, addigra a négy bűnöző is ott hevert lefegyverezve a lábuk előtt.

ZéTé egy hosszú pillanatig nézett összehúzott szemekkel, aztán így szólt:

 - Ez… gyors volt – mekegte elképedve.

 - Kösz! Hé, Türkiz! Ügyes voltam? – A teremtőm szélesen elvigyorodott.

 - Naná! Sima ügy volt, nem igaz?

 - De igaz. Nekem tényleg az volt, viszont neked… Már bentről megéreztem, hogy annyira aggódtál, hogy leizzadtál. Ugye? – kérdeztem tőle somolyogva. Sokáig bámult rám ugyanúgy, ahogy az imént ZéTé.

 - Te most gúnyolódsz?

 - Á neeeem… Figyelj Türkiz, pattanjunk meg, nézzük meg Budapestet… - rángattam meg a karját.

 - De Tomi…! Hosszú ideje nem is láttam…

 - Na és! A testvéred nem? Eleget láttad már… Na, gyere!

 - Anna! Várj egy kicsit! – Hát én vártam. Időközben bementünk az őrsre, hogy kihallgassák a bankrablókat. Aztán Jégkisasszony behívta Türkizt és ZéTét Padlizsánhoz, hogy lejelentsék neki a történteket. Nem volt hozzá ingerem, hogy beszívjam annak az embernek az ocsmány, gyomorforgató szagát, ezért inkább feltérképeztem a Rablás - Gyilkosság Ügyosztályt, ahol ZéTé is dolgozott. Alig tettem pár lépést, máris megállított egy keskenyre nyírt bajuszú, sűrű, rövid ezüsthajú, tagbaszakadt, erőteljes, testépítő felépítésű férfi, aki a hóna alá szíjazva viselte fegyverét. Sötétvörös kockás, rövid ujjú inget, sötétbarna élére vasalt nadrágot, és – szerintem -, lakkcipőt viselt.

 - Elnézést – mondta ő és ahogy elém lépett, még hatalmasabbnak tűnt, mint egyébként. Mindazonáltal felettébb udvariasnak tűnt, - hölgyem, de civilek számára a rendőrőrs épületének ez a része tiltott terület. Megtudhatnám a nevét és az okot, amiért itt tartózkodik?

 - Hát hogyne – feleltem én olyan illedelmesen, ahogy csak tudtam, - Vámpír Anna vagyok. Nem volt kedvem bemenni Padlizsánhoz Türkizzel és ZéTével, ezért idejöttem, hogy felderítsem a terepet…

 - Tessék? Kihez, és kikkel?

 - Oh, bocsánat… a főkapitányhoz Zamárdi Tamással és Zamárdi Zoltánnal.

 - Zamárdi Zoltán? Az a Zamárdi Zoltán?! Atya úr isten! Akkor ezek szerint kegyed az a személy, akit a professzor úr létre hozott?

 - Igen…

 - Bocsásson meg, még be sem mutatkoztam. A nevem Diószegi András Bertalan, és amint látja – düllesztette ki a mellkasát, - én vagyok a rablás – gyilkosságiak főosztály vezető nyomozója. Ezek a fiúk…

 - HÉ!!! – csattant fel közvetlenül mellettem egy felháborodott női hang . – Krisztiről, Juliról és rólam nem szól a fáma, teee… hím soviniszta disznó!

 - Épp most akartam mondani, feminista dög! Végig kéne hallgatni, amit mondok, és csak aztán ugatni nem gondolod?! – förmedt rá Diószegi András Bertalan az új nőre.

   Na ő is különösen nézett ki. Egész barnás színű volt a bőre, szép arcú, csillogó, sötétvörös ajkú, enyhén hajlott orrú, szúrós méz sárga szemű fiatal nő volt, hosszú fényes fekete haja még összefonva is a fenekét verdeste. Rikító virágmintás mini ruhát viselt fekete farmerja és bakancs fölött. A maga részéről a szolgálati fegyvert piros lakkövvel övvel összefogott ruhácskája alatt viselte a combjára erősítve.

   Se perc alatt megfeledkeztek rólam, olyan gyorsan el kezdtek vitatkozni a nők jogairól, meg bizonyos udvariassági szabályokról, hogy csak lestem. Magamban eldöntöttem, hogyha Jég kisasszonyt úgy hívom ahogy, akkor ezt a nőt, aki már első ránézésre is az ellentéte, biztosan Foszfornak fogom hívni, hiszen ugyanolyan robbanékony, mint az a kis fehér por, amelyikről Türkiz egyik könyvében olvastam. A másikat, a férfit, pedig Lakkcsukásnak. Mert LAKK cipőt visel, viszont Türkiz korábban használta a cipőjére azt a szót, hogy torna CSUKA…

   Mindazonáltal nagyon rájuk untam. Gyorsan kioldalaztam a látóterükből. A többi munkatársuk csak sóhajtozott, és rosszallóan megcsóválta a fejét. Foszfor és Lakkcsukás bizonyára sokat veszekszenek munkaidőben. Nagyon idegesítő lehet.

   De Foszfor észrevett, és hátat fordított Lakkcsukásnak, és jó hangosan rám köszönt.

 - Helló-helló! Hová lesz a séta, csaje?

 - Tessék? – nem értettem a csaje szót. Ám mielőtt felelhetett volna, Lakkcsukás, okoskodva, kioktató hangon közbevágott:

 - Ő Vámpír Anna, akit Zamárdi professzor úr talált fel! Csak körülnéz, szállj már le róla!

 - Köszönni azért szabad nem?! Anna! Már sokat hallottam rólad! Örülök, hogy megismerhetlek személyesen! Meg kell mondjam – kacsintott rám cinkosan, - már nagyon vártunk téged ahányan csak vagyunk. Hála Z-nek, sokkal jobban el tudjuk majd kapni azokat a szemétládákat!

 - Ha te mondod… Mi az, hogy csaje? – A választ azonban sosem tudtam meg, mert ekkor beviharzott Jég kisasszony, rózsás parfümfüstben Türkizzel, ZéTével, Padlizsánnal, és egy másik cingár, idegesnek tűnő pasassal, aki Hajnal Karesz, tűzszerész feliratú kitűzőt viselt a mellényébe csíptetve.

 - Anna! Vészhelyzet van! Valami barom fel akarja robbantani az egész Duna Plázát, jönnöd kell! – hadarta zihálva Türkiz.

 - Már megint?! – mordult fel Foszfor. – Most komolyan, csak ebben az évben húsz bejelentés jött onnan, és soha semmit nem találtatok Karesz!

 - Ez most azonban igazi riasztás – dünnyögte cérnavékony alkatához képest meglepően mély hangon Karesz, és szórakozottan pattintgatni kezdte a lángot, egy cirádás vörösréz öngyújtóval. – Sietnünk kell, a visszaszámlálás épp most kezdődött el… Tíz percünk maradt. Szerencsére, a személyzet és a vásárlók nagyja már elhúzott az épületből…

 - Akkor mennünk kéne nem? Te, Pirószaki, útközben elmondod, hogy mi fog várni a helyszínen – parancsoltam rá a körülöttem toporgókra. – Türkiz kocsijával megyünk, az gyorsabb. ZéTé, hozz egy villogót, legálisan kell túllépnünk  a megengedett sebességhatárt. Foszfor – fordultam a csajézóshoz, - arra a kérdésre még visszatérünk. Na gyerünk! Az a bomba nem hatástalanítja magát!

   Türkiz elismerően rám mosolygott, megragadtam a kezét, és elszáguldottam vele az autójáig, majd visszamentem a többiekért, és őket is meggyorsítottam. Szerencsére Padlizsán nem akart velünk jönni…

   Nagyon zavart a villogó éles, vijjogó hangja, ezért befogtam a fülem, és kétrét görnyedtem, viszont egy szavam sem lehetett: Türkiz 80 kilométer per óra helyett 190-nel tépett végig az amúgy is zsúfolt utakon. Csodálom, hogy nem szenvedtünk balesetet, de mindenki félreállt az utunkból, úgyhogy abszolúte nem volt gond.

   Türkiz megmutatta, úgyhogy a hűtővé alakított kesztyűtartóból elő tudtam halászni egy másik palack vért. Szerencsére volt mivel csillapítanom hirtelen rám törő vérszomjamat. Nem hiszem, hogy jót tett volna a közhangulatnak, ha letekerem például Jég kisasszony fejét, aki felettébb idegeskedve, feszülten és tartózkodóan pillantgatott felém, ami amúgy is csábítóan hatott rám.

   Hátradőltem, és megpróbáltam úgy élvezni a vér ízét, hogy közben kizárom az idegtépő visítást, mikor Pirószaki reszketegen megkérdezte:

 - A-az… az üvegben… az vér? Nagyon hasonlít rá…

 - Mert az is – mormoltam, és kicsit dühített, hogy megzavart. És ez a nínózás… Úgy látszik ez az én… öö… heppem?

 - Mi? Hogy-hogy? Te vért iszol?

 - Persze – feleltem a lehető legtermészetesebb hangon, és ameddig lehetett, beledugtam az ujjam a palackba, hogy amíg az üveg engedi, kinyaljam a falára tapadt vért, majd miután végeztem, visszatettem azt a kesztyűtartóba.

 - De miért? Van valami mániád? Vagy téveszméd? – Összenéztem Türkizzel, aki lemondóan felsóhajtott.

 - Egy újabb szabályt kell felállítanunk – motyogta az orra alatt.

 - Egy újabb idegesítő szabályt – kontráztam rá epésen, - de legyen. Nem fogok pánikot kelteni, ahogy ígértem… - Hátrafordultam Pirószakihoz, aki az ülésbe préselődve meresztett rám nagy csodálkozó nyuszi szemeket.

 - Ha bárkinek elmondod, megöllek – közöltem vele negédesen, és a biztonság kedvéért rávillantottam egy ezer wattos mosolyt.

 - R-rendben – brummogta megszeppenve.

 - Helyes – morogtam, és előrefordultam. Éreztem, hogy Türkiz a tekintetemet keresi –összemosolyogtam vele.

   Hamarosan megérkeztünk a Duna Plázához. Ez előtt az épület előtt is rengetegen voltak, körülbelül ugyanazok, mint annál a banknál.A rendőrök mellett azonban tűzoltók, más tűzszerészek, bombaszakértők is jelen voltak még, az elmaradhatatlan újságíró horda mellett.

   Pirószaki kapkodva elmondta, hogy egy öngyilkos merénylőről van szó, aki jelenleg a pláza tetején dekkol, annyi robbanóanyaggal a nyakában, amennyit még a második világháborúban sem használtak fel ( - mi az a második világháború?). Állítólag azért akarja felrobbantani a helyet, mert korábban ott dolgozott, de kirúgták, és elveszítette mindenét. Munka nélkül pedig az ő életének sem volt többé értelme, viszont mindenképpen bosszút akart állni. Sajnos, a tag biztosra akart menni, ezért visszaszámlálóval, és elsütő gombbal is ellátta azt a szerkezetet. Az utóbbira pedig ráfeszült az ujja. És ha azt felengedi, a visszaszámlálásnak vége, és akkor bumm…

   Az a tíz perc meg elvileg arra kell neki, hogy a tetőn minden sérelmét a volt főnöke fejéhez vágja… Szerintem azért ő sem normális. A helyében én írásban küldtem volna el a főnököt, és egyből felrobbantottam volna az egész kócerájt, de ő tudja. Sajnos számítania kellett volna arra a lehetőségre, hogy esetleg egy nehéz eseteket megoldó vámpírt állítanak rá, aki mindenképp leállítja majd. De hát ez van. Így járt… Legközelebb – már ha lesz neki egyáltalán -, biztos ügyesebb lesz.

   Besétáltunk Pirószakival ebbe a lenyűgöző, hatalmas fém-üveg házba. Bent is minden ilyen anyagból, na meg műanyagból volt. Sétáltunk egy darabig a kihalt üzletek között, valahonnan messziről tompa morajlást, és zenét hallottam – Pirószaki szerint bizonyára már nem volt idő kikapcsolni a mozi részben futó filmeket. Éppen magyarázni kezdte, hogy melyikre akar beülni, ha elkaptuk a bombázót – így hívta a merénylőt -, mikor fentről az üvegtető felől mozgást érzékeltem.

   Felnézve a giccses papírnapocskák között egyenesen ráláttam a bombázó talpára. Megállítottam Pirószakit.

 - Még nem értük el a személyzeti liftet – kezdte, de aztán felpillantott ő is, és így már megértette a jelzésemet.

   Nézegettem a bombázónkat egy darabig, aztán hirtelen támadt egy ötletem.

 - Maradj itt – mondtam Pirószakinak – lehozom neked.

 - De hogyan… - meg sem vártam, hogy végigmondja, egyszerűen csak gyorsan lekuporodtam, aztán elrugaszkodtam, és kilőttem az üvegtető felé…

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

headache after cialis 197 mg

(PatrickImmib, 2019.03.22 03:55)

Hello there! [url=http://cialismpl.com/#buy-generic-cialis]vendita cialis in italia[/url] great web page.

Osuge09

(Efufa76, 2019.03.22 02:57)

http://property.ning.com/profiles/blogs/clomipramina-donde-comprar-sin-receta-en-l-nea
http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/tadora-tadalafil-20mg-donde-puedo-comprar-online-usa-comprar
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-cialis-negro-tadalafil-s-1
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/purchase-generic-isosorbide-mononitrate-20mg-online-buy-cheap
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-germentin-amoxicillin-and-clavulanate-gen
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-o-gen-rico-do-defendare-online-brasil
http://cqa.aaua.edu.ng/index.php?qa=29166&qa_1=farmacia-online-donde-comprar-metoclop-metoclopramide-ahora
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-zyad-gen-rico-sem-receita-via-internet-rep-blica
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/order-levofloxacin-500-mg-online-can-i-buy-levaquin-in-approved
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-mysoline-pago-mastercard-rep-blica-del
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/dapoxetine-90-mg-vrai-moins-cher-acheter-avec-mastercard-site
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-dostinex-cabergoline-en-farmacia-online
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-vilas-tadalafil-sin-receta-buen-precio-vilas-20
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/domperidona-comprar-en-una-farmacia-online-ahora-mismo-costa-rica
http://flutes.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-probenecida-gen-rico-envio-rapido-rep-blica
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-progesterona-en-farmacia-online-puerto-rico
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-disulfiram-250-mg-sin-receta-en-l-nea
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/comprar-religra-150mg-forma-segura-brasil
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-phexin-cephalexin-en-internet-ecuador
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/bonadoxina-buy-cheap-how-to-buy-meclizine-in-approved-medstore
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/lopressor-metoprolol-100-mg-como-puedo-comprar-sin-receta-online
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-o-gen-rico-de-ilosone-erythromycin-500mg
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/losartan-comprar-sin-receta-fiable-usa-cozaar-donde-comprar-sin
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/ticlopidine-comprar-en-una-farmacia-online-recomendada-argentina
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-o-gen-rico-do-zilfic-sildenafil-citrate-com-desconto
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/imodium-o-achat-acheter-loperamide-au-maroc-prix

Test project

(MarioNer, 2019.03.21 05:13)

......[url=http://visacon.ru/]:)[/url]

Hey site

(Shaneknils, 2019.03.15 19:38)

......[url=http://okvsk.ru/]:)[/url]

Free sex is near! Anal blowjob classic

(StephaSag, 2019.03.14 05:05)

Hi, we launched a new project sex Mamba. Divorced girls want sex! If interested come in http://v.ht/SexMamba

Test project

(Jacobsoync, 2019.03.13 23:17)

......[url=http://zastroykaplus.ru/]:)[/url]

Hey site

(Patrickprora, 2019.03.11 10:29)

......[url=http://spb-sovtrans.ru/]:)[/url]

buy propecia australia 499 mg

(Robertlinia, 2019.03.11 05:54)

Howdy! [url=http://propeciausfinasteridhq.com/#buy-finasteride-online]propecia uk boots[/url] great website.

займы онлайн отзывы

(Galinabrace, 2019.03.11 05:49)

займы онлайн отзывы: https://citycredits.com.ua/zaym-na-kartu/

Hey site

(Glennrof, 2019.03.10 02:07)

......[url=http://stroi-archive.ru/]:)[/url]

Нарезки Apex Legends

(Apexlsquak, 2019.03.09 15:42)

Apex Legends контент XBOX ONE (Это мои первые работы, что скажете?)
[url=https://bit.ly/2tLOe1I]apex legends читы[/url]

klamma pormaskar pa nasan

(klamma pormaskar pa nasan, 2019.03.08 23:40)


If you desire to grow your know-how just keep visiting this website and be updated with the newest gossip posted here.
klamma pormaskar pa nasan terhuss.se/news-about-health/mtb-hjaelm-rea.php

Отмечаем День Отца и срываем 10 джекпотов вместе с Nacional El Padre!

(FathersdayPa, 2019.03.08 22:36)

Мартовский тираж любимой испанской игры Loteria Nacional посвящен Папам.
Он проводится 23 марта — через пару дней после Дня Отца или, как этот праздник называют Испанцы, Dia del Padre.
Почему бы вам не отметить 23 февраля и День Отца вместе с нами?
Возьмите один или сразу несколько билетов национальной игры El Padre уже сегодня!
[b]У нас есть 6 замечательных причин играть в El Padre:[/b]
- Общий призовой фонд 105 Million Euro;
- 10 гарантированных Джекпотов;
- Дополнительный приз в размере ~ €15 000 000 EU в дополнение к Джекпоту;
- Выигрыши от €150 до €1 300 000 за билет;
- Выигрыши от €15 до €130 000 за десим;
- Каждый 3-й (!) билет — призовой!
[b]Правила лотереи — все осталось по-прежнему![/b]
Сто тысяч билетов El Padre с заранее напечатанными на них пятизначными номерами от 00000 до 99999 будут разыграны 23 марта.
Всего один из множества выигрышных кодов принесет вам джекпот.
Каждый участник получает грандиозный шанс стать Евро-миллионером: [url=http://nacional.agentlotto1.com]37 151 билетов тиража Nacional Dia El Padre — с выигрышем[/url].

online pharmacy tech schools 161 mg

(RobertBab, 2019.03.08 18:29)

Hi! [url=http://valacyclovir-valtrex.com/#buy-valacyclovir-no-prescription]generic cialis online pharmacy[/url] excellent internet site.

diflucan online pharmacy 375 mg

(RobertBab, 2019.03.08 09:33)

Hi! [url=http://valacyclovir-valtrex.com/#order-valacyclovir]canadian pharmacies online[/url] good website.

Hey site

(Waynegrilk, 2019.03.06 13:14)

...[url=http://industrial-wood.ru/]:)[/url]

safe online pharmacies 417 mg

(Allenexces, 2019.03.06 12:59)

Hello there! [url=http://onlineuspharmacies.party/#cvs-online-pharmacy]xanax pharmacy online[/url] beneficial internet site.

canada cialis online pharmacy 287 mg

(Allenexces, 2019.03.05 20:36)

Howdy! [url=http://onlineuspharmacies.party/#chinese-online-pharmacy]qsymia online pharmacy[/url] good site.

XEvil 4.0 bypass ANY hard captcha

(SharonEntix, 2019.03.05 19:39)

Revolutional update of captchas recognition package "XRumer 16.0 + XEvil 4.0":
captcha recognition of Google (ReCaptcha-2 and ReCaptcha-3), Facebook, BitFinex, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can use XEvil 4.0 with any most popular SEO/SMM programms: iMacros, XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.

Free XEvil Demo available.

See you later ;)

фолиевая кислота сколько - Дети

(bubCloup, 2019.03.05 06:28)

[url=https://bubblemom.ru/folievaya-kislota-pri-planirovanii-beremennosti/]фолиевая кислота сколько[/url]
Исследования показывают, что в период внутриутробного существования у малышей также наблюдается быстрое движение глаз, – у взрослых такие движения свидетельствуют о сновидениях. В связи с этим некоторые ученые утверждают, что малыши могут видеть сны, связанные с их активностью и в течение дня. Возможно, ребенку снится, как он вытягивает ножки, слышит Ваш голос или играет с пуповиной.
[url=https://bubblemom.ru/folievaya-kislota-pri-planirovanii-beremennosti/][img]http://www.vse-pro-detey.ru/wp-content/uploads/2013/05/gimnastika-dlya-detej-do-goda.jpeg[/img][/url]
Беременность по неделям - 18 недель.
[url=https://bubblemom.ru/folievaya-kislota-pri-planirovanii-beremennosti/]фолиевая кислота при планировании[/url]
Около 14 см. Зародыш теперь может воспринимать звуки из внешнего мира.
[url=https://bubblemom.ru/folievaya-kislota-pri-planirovanii-beremennosti/][img]http://img.7ya.ru/pub/img/6299/176957070.jpg[/img][/url]
[url=https://bubblemom.ru/folievaya-kislota-pri-planirovanii-beremennosti/]фолиевая кислота цена[/url]
Беременность по неделям - 19 недель.
https://bubblemom.ru - Беременность, роды, мама и дети. Календарь беременности по неделям
[url=https://bubblemom.ru/folievaya-kislota-pri-planirovanii-beremennosti/][img]http://bestkroha.ru/images/0-month.jpg[/img][/url]
Шевеления. Волшебное ощущение. На восемнадцатой неделе беременности Вы постоянно получаете подтверждение того, что внутри кто-то есть.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24

Következő »